« Giel Vanhouche, 43 jaar oud, runt in Boutersem samen met zijn vrouw Sofie de trainings- en pensionstal « Bost Paardenservice ».

Al op zijn 18e begon Giel professioneel met paarden te werken. Zadelmak maken werd zijn specialiteit. Als jonge ruiter was hij ook zeer actief in de eventingsport, en nam met de door zijn vader gefokte « Goei Gammin » in 1991 deel aan het Europees Kampioenschap voor Juniors in Engeland.
De eventing geraakte echter wat op de achtergrond met de verdere uitbouw van de stal. De focus kwam te liggen op het trainen van jonge paarden, pension, en lesgeven.

Enkele jaren geleden kwam hij eerder toevallig terug in aanraking met zijn geliefde sport. Alles geraakte in een stroomversnelling met de aankoop van de toen 6-jarige Figaro de verby, stalnaam « Draak ». Dit paard ontpopte zich tot één van de meest getalenteerde eventingpaarden van zijn jaargang, groeide in sneltempo door naar internationaal niveau en is nu het toppaard van Giel.
In 2014 werden ze vicekampioen op het Belgisch Kampioenschap, in 2015 namen ze deel aan het Europees Kampioenschap in Blair Castle (Groot-Brittannië).
Naast Draak heeft Giel nog enkele internationale paarden én veelbelovende jonge paarden op stal, die hij met veel passie en toewijding traint en uitbrengt op wedstrijden.

Eventing is een bijzonder veeleisende sport en het is dan ook van groot belang om de paarden in optimale conditie te hebben.
De filosofie van Bleu-Roy hierover sprak Giel heel erg aan. Daarom duurde het niet lang of Bleu-Roy werd de vaste voederleverancier. De wedstrijdpaarden krijgen Perform, de pensionpaarden krijgen Active, het rantsoen telkens individueel aangepast per paard.
Voor de supplementen vertrouwt Giel ook op het professionele advies van Bleu-Roy, en krijgt elk paard wat hij nodig heeft.
Wie in Bost door de stallen wandelt, ziet allemaal paarden die goed in hun vel zitten. De wedstrijdpaarden zijn topfit en klaar voor topprestaties!« 

giel1

Shop en ligne

Pour encore mieux vous servir, Bleu-Roy a créé son propre webshop depuis lequel vous pourrez acheter directement tous nos suppléments et les reçevoir dans les plus brefs délais à l’adresse de votre choix.
Pour accéder à notre webshop, cliquez ici.

head_produits

Cet article est protégé par un mot de passe. Pour le lire, veuillez saisir votre mot de passe ci-dessous :