Supplementen


Ontdek ons volledige assortiment van supplementen

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Electrolytes

B-Electro Compact


Bleu-Roy B-Electro Compact is het vochtherstellend supplement van Bleu-Roy. Het paard kan overmatig transpireren bij intensieve krachtinspanningen of extreme klimaatsomstandigheden. Hierdoor kan het tot 15 liter water per uur verliezen! Dit vocht bevat ook een grote hoeveelheid electrolytes (mineralen). Lire la suite « B-Electro Compact »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Biotine

B-Biotine


Bleu-Roy B-Biotine is een voedingssupplement rijk aan biotine voor de hoeven, vacht en huid van het paard. Deze formule wordt specifiek aanbevolen bij gebarsten, droge, afbrokkelende hoeven die te traag groeien. Lire la suite « B-Biotine »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Strong

B-Strong


Bleu-Roy B-Strong is een voedingssupplement voor de spieren en fysieke prestaties. Het heeft een dubbele functie. Enerzijds kan dit supplement gebruikt worden als basiskuur voor de ontwikkeling van de spieren of om ze te beschermen tijdens een inspanning (bevordert de afbraak van melkzuur). Lire la suite « B-Strong »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Flex

B-Flex


Bleu-Roy B-Flex, de chondro-bescherming van Bleu-Roy, is een voedingssupplement voor de gewrichten en de pezen.
Het bestaat uit een geconcentreerde formule van glucosamine, chondroïtine en beta-glucannen. Lire la suite « B-Flex »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Fit

B-Fit


Bleu-Roy B-Fit is ons voedingssupplement rijk aan vitaminen en spoorelementen. Is uw paard in minder goede conditie, dan helpt deze vitaliteitskuur het er snel weer bovenop. Lire la suite « B-Fit »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Electrolytes

B-Electrolytes


Bleu-Roy B-Electrolytes is het vochtherstellend supplement van Bleu-Roy. Het paard kan overmatig transpireren bij intensieve krachtinspanningen of extreme klimaatsomstandigheden. Hierdoor kan het tot 15 liter water per uur verliezen! Dit vocht bevat ook een grote hoeveelheid electrolytes (mineralen). Lire la suite « B-Electrolytes »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Calm

B-Calm


Bleu-Roy B-Calm is de anti-stress formule van Bleu-Roy. Hij werkt angstwerend en kalmeert het paard tijdens de wedstrijd of bij stresserende gebeurtenissen (transport, verandering van omgeving, africhten…) zonder daarbij zijn aandacht te verliezen en prestaties te verminderen. Lire la suite « B-Calm »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden B-Boost

B-Boost


Bleu-Roy B-Boost is een “2 in 1” voedingssupplement. Enerzijds geeft het een extra energiestoot aan het paard waardoor hij voluit kan gaan tijdens een intensieve inspanning. Anderzijds is B-Boost ook een uiterst krachtig hulpmiddel bij herstel. Lire la suite « B-Boost »

B-Respi


Bleu-Roy B-Respi aanvullend voeder op basis van essentiële oliën (Cinnamomum cassia, Eucaluptus globulus, Mentha piperita)  en vitamine C ter ondersteuning van de ademhaling en de algemene immuniteit van het paard.

Lire la suite « B-Respi »

B-Relax


Bleu-Roy B-Relax aanvullend voeder op basis van melisse officinale. vermindert angst en kalmeert het paard in dagelijkse situaties of als preventie bij stresserende gebeurtenissen.

Lire la suite « B-Relax »