Diervoeders


Ontdek ons volledige assortiment van diervoeders

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden perform

Perform


Bleu-Roy Perform is onze formule met haver. Voornamelijk bestemd voor het sportpaard met een intensieve fysieke activiteit. Dit voedsel zal de herhaalde inspanningen ondersteunen, beperkt het risico op letsels en fysieke of morale uitputting. Het bevat al wat de atleet nodig heeft voor zijn prestatie en welzijn, ongeacht welke discipline. Perform is perfect geschikt voor het paard met een « neutraal » of « koel » temperament, voor de lacterende fokmerrie en voor het opgroeiend veulen. 

Poursuivre la lecture de « Perform »

Active


Bleu-Roy Active is ons voedselformule voor het recreatiepaard of sportpaard, met een matige tot intensieve activiteit. Het zal uw paard alle energie, vitaminen, mineralen en spoorelementen geven dat het nodig heeft. Deze formule bevat geen haver zodat het paard niet té hevig wordt. Het zal de herhaalde inspanningen ondersteunen, beperkt het risico op letsels en fysieke of morale uitputting. Het bevat al wat de atleet nodig heeft voor zijn prestatie en welzijn, ongeacht welke discipline. Poursuivre la lecture de « Active »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden Special

Special


Bleu-Roy Special, is uw gewoonte voeding. Elk paard verdient een voeding die zoveel mogelijk bij zijn natuur en activiteit past. In sommige omstandigheden (training of dracht, gebruik van bepaalde voedertypes, allergiën,…) is een aangepaste formule noodzakelijk.
Poursuivre la lecture de « Special »

Gastro Protect


Bleu-Roy Gastro Protect is een technisch aangepaste formule voor de gastro-intestinale ondersteuning van gevoelige paarden. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor paarden met spijsverteringstoornissen of voor paarden die aan maagzweren lijden. Poursuivre la lecture de « Gastro Protect »

Bleu-Roy aliments supplements chevaux diervoeders suplementen paarden Active

Basic


Bleu-Roy Basic is onze formule voor het recreatiepaard dat weinig tot geen fysieke inspanningen doet, of voor het paard dat met pensioen is. Het is ideaal als aanvulling voor het paard dat op de weide leeft of weinig bereden wordt. Deze formule zal uw paard alle vitaminen, mineralen en spoorelementen geven dat het nodig heeft om in goede gezondheid te zijn, en beperkt de energie inname.
Poursuivre la lecture de « Basic »