Home

logo-blanche bleu roy

Welkom in de wereld van Bleu-Roy

Bleu-Roy is een 100% Belgisch assortiment van diervoeding en supplementen voor jouw paarden. Of je nu sportruiter, hobby ruiter, stallen eigenaar of fokker bent, we hebben specifieke formules ontwikkeld om het best aan jouw behoeften en aan die van jouw paarden te beantwoorden.

Bleu-Roy is ook een mooi verhaal dat in 2015 ontstaan is uit van onze liefde voor paarden en paardensporten gecombineerd met de kennis van verschillende experts, namelijk voedingskundigen, veeartsen en voedingstechnici.

Bleu-Roy is bovendien een modern en dynamisch team dat milieubewust is en dat de voorkeur geeft aan producten van eigen bodem en aan grondstoffen van topkwaliteit.

Bleu-Roy is daarnast ook een flexibele dienst. Onze mensen staan altijd klaar om jullie de beste raad te geven en om optimaal aan jouw verwachtingen te beantwoorden.

Bleu-Roy is ook een team van overtuigde ruiters die ons op nationale en internationale wedstrijden vertegenwoordigen met paarden die uitsluitend gevoed zijn met onze voedingsproducten en onze supplementen.
Het is tenslotte een mooi menselijk avontuur waar erbaring en kennis constant uitgewisseld en verbeterd worden.

Bij Bleu-Roy, paarden is onze passie, hun welzijn onze drijfvee!

Welkom in de wereld van Bleu-Roy.

Diervoeders

supplementen

De beelden van Mathilde

Ga ook naar onze YouTube-kanaal!
Ontdek meer over onze wereld via edicatieve video’s, portretten van onze ambassadeurs, verslagen van hun wedstrijden en meer…

technische artikelen

voedsel

Arthrose

prestatie & herstel